Umbroll C-80 zsaluzia

Vezetősínben vagy sodronnyal vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia lehetővé teszi a fényerősség folyamatos szabályozását és a belátás elleni védelmet.

Umbroll C-80 zsaluzia rendszer

A leggazdaságosabb zsaluzia profil, mely egyszerűsége és a hatékonysága miatt lehet jó választás.

,

Profilok

A fejsín horganyzott felületű acéllemezből készül. A záró profi l préselt alumínium, melyhez a legalsó lamella fixen rögzül. A forgatótengely préselt keményalumínium ötvözet, hogy nagy szélességű árnyékolóknál is szögeltérés nélkül mozogjanak a lamellák.

+

megvezetés

A vezető sín préselt alumínium eloxált, vagy színterezett felülettel. A lamella végeken szegeccsel rögzített alumínium csapok vannak, melyek gumírozott vezetősínben futnak.A sodronyos megvezetés esetén a sodrony speciális UV-stabil keményműanyaggal bevont acél.

mozgatás

A mozgatókötelek, szalagok 100% terylenből, speciális szövési technikával készülnek, UV stabilak és rendkívül nagy a kopás-, nyúlásállóságuk, alaktartásuk. Kézi vagy motoros meghajtással.

A C-80 zsaluzia további jelemzői:

Vezetősínben vagy sodronnyal vezetett C-80 típusú kültéri zsalúzia, C alakú lamellával egy esztétikus, hatékony és gazdaságos árnyékolástechnikai eszköz, mely a napsugárzás több mint 85%-t árnyékolja, így megakadályozza a beltér túlhevülését.

A csendes működést a gumírozott vezetősín is elősegíti.

umbroll c-80 zsaluzia lamella

A lamella – alumínium, mindkét oldalán lakkozott , C – alakba hengerelt, peremezett, szélessége 80 mm.A záró profil – extrudált alumínium, szélessége megegyezik a lamellák szélességével , RAL színskála szerint, vagy eloxált felülettel

umbroll z-90 zsaluzia színskála

A lamellák felületei lakkozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL színmintában.

 

umbroll z-90 zsaluzia vakolahtó tok

A zsaluzia tokok két féle modón kerülhetnek beszerelésre:vakolható és látszó kivitelben.A vakolható tokos megoldásnál a fal síkjába simul bele a tok.

 

umbroll z-90 zsaluzia RAL szín

A tok és a lefutó síne RAL-színskála alapján tetszőleges színre festhető,mely festés igazodhat a lamellák,a nyílászárok vagy a homlokzat színéhez.

 

umbroll z-90 zsaluzia motoros

Motoros működtetés esetén az alábbi opciók rendelhetők:

szél és fény érzékelő

távirányító

okos otthon vezérlés

umbroll z-90 zsaluzia szunyogháló

A zsaluzia rendszereket kombinálni lehet a szúnyogháló rendszerekkel,legyen szó ajtóról vagy ablakról.

 

 

Kérjen ajánlatot!

Küldje el az árnyékolni kívánt felület méreteit, a zsaluzia és a kezelés típusát.